Qwibl

Qwibl

CatchFlip is een technologie startup gespecialiseerd in dialoogmarketing. Gefund door de Vlaamse overheid en LRM, doen wij onderzoek naar de bouw van een innovatief marketing analyseplatform op basis van big data en neurale netwerken.

 

Via onze app qwibl kan de gebruiker unieke content van producten of advertenties unlocken, ontdekken en op reageren. Voor elke interactie ontvangt de gebruiker telkens 10 eurocent. Het unlocken van content gebeurt via een augmented reality scanner of via push berichten.

Op de achtergrond gaan onze algoritmes (machine learning) in real-time consumentengedrag in kaart brengen, voorspellen en sturen. Op deze manier slagen wij erin om uitgebreide consumentenprofielen op te stellen, de aankoopintentie (x2,5 keer) en de Top of Mind awareness (+45%) te verhogen en de ROI van elke marketingcampagne positief te beïnvloeden.

 

Met qwibl kunnen we al rekenen op de steun van enkele grote klanten (Pebble Media, ClearChannel, Evolution Media,...). Ons doel is om nu organisch te groeien en in het kader van ons onderzoek, de komende maanden heel veel projecten te lanceren met innovatieve merken.