Devoteam Belgium

Devoteam Belgium

Kernactiviteit
Devoteam in België telt vandaag bijna 300 medewerkers. Het is een uniek ICT-dienstenbedrijf met een uitzonderlijke expertise in de drie convergerende domeinen van IT, telecom en media. Devoteam ziet het als zijn missie om de klant te helpen optimaal rendement te halen uit zijn ICT-investeringen.

De dienstverlening van Devoteam in België is daarom opgebouwd rond een aan-tal kerncompetenties: IT infrastructuur, IT service en security management, Enterprise Content management en tenslotte telecommunicatie- en mediaoplossingen. Devoteam biedt deze competenties aan in de vorm van consultancy, expertise, opleiding en oplossingen in de vorm van totaalprojecten.

Devoteam NV/SA maakt deel uit van de Devoteam Group, een groep die vandaag, met meer dan 4800 medewerkers en activiteiten in 25 landen, één van de grootste en snelst groeiende Europese bedrijven in de ICT sector is.

Situering lidmaatschap
Devoteam’s kernactiviteiten en dienstenaanbod rond interactieve digitale TV zijn:
- Development Center voor interactieve converged applicaties voor digitale TV;
- Technologiepartner voor innovatie, service definitie en markt trials;
- Integratie, validatie en certificatie van 3rd party services.

MediaNet is in deze context voor Devoteam een netwerk dat ontmoetingen binnen de sector faciliteert en de uitwisseling van informatie stimuleert.