Charlie24

On-demand pechverhelping voor auto’s

Een auto heeft gemiddeld slechts om de 5 jaar pech. Hoewel de kans op pech onderweg laag is, laten veel bestuurders zich hiertegen jaarlijks verzekeren bij een verzekeringsmaatschappij of autoclub met soms dure premies als gevolg. Waarom? Het antwoord is simpel: tot nu toe was het verkrijgen van pechhulp zonder abonnement risicovol en niet betrouwbaar. Dat is niet meer het geval met Charlie24, de betrouwbare on-demand hulp bij pech onderweg.

Met Charlie24 kunnen bestuurders onmiddellijke hulp krijgen van een lokale takeldienst of garage, enkel door gebruik te maken van hun smartphone en zonder hiervoor enige jaarlijkse bijdrage of lidmaatschap te betalen. Simpel, betrouwbaar en veilig. Op basis van het probleem, de locatie en het type voertuig, brengt Charlie24 de bestuurder in direct contact met de meest geschikte lokale dienstverlener. De bestuurder is altijd op de hoogte van de prijs en weet steeds wanneer hij de takeldienst kan verwachten.

Omdat men als klant niet genoodzaakt is om een jaarlijkse premie te betalen waar men bijna nooit beroep op hoeft te doen maakt men al gauw een waardevolle besparing met Charlie24. De klant is zeker hulp te krijgen tegen een eerlijke “on-demand” prijs.

Charlie24
Maalderstraat 5
2890 Sint-Amands
www.charlie24.com

Tommaso Lemessi
tommaso@charlie24.com