Norkring België

Kernactiviteit
Norkring België is een jong, dynamisch en innovatief mediabedrijf met vestigingen in Antwerpen, Schoten en Sint-Pieters-Leeuw. Norkring is een netwerkoperator met een eigen zenderpark en uitzendlicenties voor draadloze digitale televisie, digitale radio en andere digitale datatoepassingen (DVB-T, DVB-T2 en DAB+) in Vlaanderen en Brussel.
Norkring maakt via het zenderpark ook het transport mogelijk van alle soorten digitale informatie die vanuit één punt naar een ander punt moet worden doorgestuurd (Bijv.: verbindingen tussen data centers, videobeelden…) of info die draadloos moet worden verstuurd naar vaste en mobiele eindklanten.

Norkring België maakt deel uit van de internationale transmissieleverancier Norkring AS, die over een van de grootste Europese netwerken beschikt. De aandeelhouders van Norkring België zijn Norkring AS (75%) en Participatiemaatschappij Vlaanderen (25%). Meer informatie vindt u op www.norkring.be

Situering lidmaatschap
MediaNet Vlaanderen biedt het perfecte platform om als jong en groeiend bedrijf aanwezig te zijn in het medialandschap. Als netwerkoperator hopen wij mee deel te kunnen uitmaken van vele nieuwe media-projecten.

 

Norkring België NV
Frankrijklei 106
2000 Antwerpen
T +32 3 222 00 00
F +32 3 222 00 11
info@norkring.be
www.norkring.be

Bart Bosmans
CEO
bart.bosmans@norkring.be