27/08/2018

MediaMatters Speeddating @IBC

Ontmoet veelbelovende startups @ MediaMatters Speeddating IBC

Met duizenden bezoekers, bijna 2.000 stands en honderden sprekers is IBC een overweldigende ervaring. Hoe spot je in deze broadcast jungle veelbelovende startups die de toekomst gaan bepalen?

Kom dinsdagochtend 18 september (de laatste dag van IBC) naar het  MediaMatters Speed Date event om in korte tijd internationale startups en scale-ups te ontmoeten.

MediaMatters lanceert dit gloednieuwe initiatief in samenwerking met de IBC. Zij selecteren een groep van 15-20 internationale, veelbelovende startups. De bedrijven presenteren zich eerst in pitches aan het publiek. Daarna heb je de mogelijkheid om met deze startups in gesprek te gaan in 10-minute talks. Het hele event duurt niet langer dan 3 uur en wordt afgesloten met een netwerklunch.

Ben je als manager of projectleider innovatie van een mediabedrijf op zoek naar nieuwe, interessante startups om samenwerkingsmogelijkheden te onderzoeken? Kom dan naar het MediaMatters Speed Date event en leg in één ochtendje diverse contacten met internationale ondernemers en raak geïnspireerd door nieuwe technologieën en oplossingen die zij aanbieden.