01 july 2022

Netwerk- en infomoment digitale transformatie & media innovatie

13u00 - 17u00
Deloitte
Gateway building Luchthaven Brussel Nationaal 1 J
1930 Zaventem
Google Maps

Ontdek met de media- en audiovisuele sector de mogelijkheden om omtrent digitale innovatie consortia te vormen.

Met de projectoproep digitale transformatie, het crossmediaal meetsysteem, het Mediahub project, ICON projecten, NGEU en meer worden momenteel bijzonder veel mogelijkheden geboden aan bedrijven binnen de media- en audiovisuele sector om deel te nemen aan innovatieve projecten.

Heb je interesse om je aan te sluiten bij een consortium of zelf een projectvoorstel in te dienen?

Op 1 juli nodigen Deloitte en MediaNet Vlaanderen u uit om alles te weten te komen over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf en de nodige contacten te leggen binnen de media- en audiovisuele sector.

Tijdens dit gratis fysiek event zal onder meer een overzicht gegeven worden en in interactie gegaan worden omtrent de mogelijkheden, details en procedures van de projectoproep digitale transformatie, NGEU, een overzicht van wat ICON projecten en het VLAIO instrumentarium voor u kunnen betekenen, de huidige stand van zaken van het Mediahub project en het crossmediaal meetsysteem en een praktisch inzicht in wat er komt kijken bij het verloop van een mediaproject.

Er wordt de mogelijkheid geboden in dialoog te gaan met de experten van deze verschillende oproepen en projecten en hen al uw vragen en bemerkingen voor te leggen.

Daarnaast zal middels een matchmaking sessie de mogelijkheid geboden worden in dialoog te gaan met de aanwezige mediapartijen omtrent de vorming van mogelijke consortia en biedt een netwerkreceptie de mogelijkheid met professionals uit de media- en audiovisuele sector mogelijke topics voor projectaanvragen te bespreken.

Programma:

13u00 – 13u30: ontvangst

13u30 – 13u40: Inleiding Deloitte

13u40 – 14u10: Projectoproep digitale transformatie

14u10 – 14u25: Mediahub projectvoorstel

14u25 – 14u40: Crossmediaal meetsysteem

14u40 – 15u00: break

15u00 – 15u20: ICON

15u20 – 15u45: VLAIO