27 june 2023

Online Lunchsessie Thomas More: Generatieve AI voor media en entertainment

12u00 - 13u30

Wil jij je onderdompelen in de fascinerende wereld van generatieve AI en ontdekken hoe deze technologie de media- en entertainmentsector beïnvloedt?

Tijdens deze boeiende online sessie neemt Thomas More je mee op een reis door de wereld van generatieve AI, en laten ze je kennismaken met de mogelijkheden en uitdagingen die deze technologie biedt voor creatieve professionals in de media- & entertainmentsector zoals jij.

 

Topics die aan bod komen:

  • Wat is generatieve AI? Ontdek de basisprincipes en begrijp wat deze technologie inhoudt.
  • Hoe maak je je keuze tussen de beschikbare tools en hoe ga je er zelf mee aan de slag? Leer welke tools het beste bij jouw behoeften passen en krijg praktische tips om ermee aan de slag te gaan.
  • Welke opportuniteiten en uitdagingen zien we voor generatieve AI in media & entertainment? Verken de spannende kansen en de mogelijke obstakels die deze technologie met zich meebrengt.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en inzichten op te doen over de toekomst van creativiteit. Schrijf je vandaag nog in voor de gratis online kennissessie!

 

Praktische informatie:

  • Datum: 27 juni
  • Tijd: 12u.00 -13u.30
  • Locatie: Online, Teams-link volgt na inschrijving

 

Deze sessie wordt gratis aangeboden dankzij Blikopener, een initiatief van VLAIO en De Vlaamse Hogescholen Raad, waarbij onderzoekers van Vlaamse hogescholen hun kennis en expertise kunnen deelnemen en laagdrempelig advies kunnen geven aan bedrijven en organisaties in Vlaanderen.