Arcadiz

Arcadiz Telecom is een optische netwerk integrator gespecialiseerd in optische transport en access systemen en bijbehorende diensten voor de operatoren en organisaties met eigen (of een vraag naar eigen) glasvezelinfrastructuur, evenals oplossingen voor datacenter connectiviteit voor publieke en zakelijke ondernemingen.
Arcadiz Telecom zorgt voor het ontwerp, de implementatie, het onderhoud en de monitoring van transmissie netwerken in de Benelux regio. Tevens wordt voorzien in het uitmeten en verbeteren van glasvezeltrajecten, het plannen van transmissiecapaciteit en de migratie van bestaande netwerken.
Het competence center van Arcadiz is gevestigd in Heverlee bij Brussel. Dit kantoor is Single Point Of Contact voor architectuur- en design vraagstukken van complexe netwerken en datacenterverbindingen en voor alle eraan gerelateerde implementatie- en onderhoudswerkzaamheden.
Kwaliteit staat centraal bij Arcadiz Telecom met ondermeer ISO9000 en VCA certificaten voor het installeren en onderhouden van optische netwerken.
Arcadiz Telecom heeft door jarenlange ervaring en een grote installed base van optische transmissieapparatuur bij zijn vele klanten de nodige expertise in huis om het netwerk snel en betrouwbaar operationeel te maken en met zeer hoge beschikbaarheid te onderhouden en beheren. Arcadiz Telecom heeft de netwerken 24×7 onder proactieve bewaking in een Network Operating Centre. Haar ingenieurs werken in België vanuit de kantoren in Brussel en Aalst, zijn drietalig N/F/E, beschikken over de nodige optische meetapparatuur en wisselstukken om zo 24×7 binnen de 4 uren storingsophef in de Benelux te voorzien.
De onafhankelijkheid van Arcadiz Telecom van leveranciers in combinatie met onze technologische expertise en de langetermijnpartnerschap relaties met de Tier-1’s (bijvoorbeeld Belgacom ICS, VOO, Ziggo, KPN, EPT, …) maken van Arcadiz Telecom uw bevoorrechte partner voor het efficiënt bouwen, onderhouden en beheren van uw netwerk.
De Arcadiz Telecom dienstenportfolio omvat de volgende diensten:

• Network Audit, consultancy en design:
• Materiaallevering
• Project Management, Installatie, Commissioning & testen
• 24×7 Maintenance & Operate – Service Level Agreements (SLA)
• Dark Fiber als een Service:

Arcadiz Telecom kan glasvezel voor uw locaties voorzien en een volledig beheerde netwerkoplossing aanbieden over deze glasvezel, gebruik makend van Carrier Ethernet en WDM-technologie met de beste SLA en laagste latency en hoogste beschikbaarheid (99,9995%).

Maatschappelijke zetel:

Arcadiz nv ı Researchpark Haasrode
Interleuvenlaan 17 ı 3001 Leuven ı Belgium

T +32 16 392 674 ı M +32 479 85 43 57info@arcadiz.com
www.arcadiz.com

Contactpersoon:
Rudy Willems
Sales & Presales Manager BeNeLux
rudy.willems@arcadiz.com