Datacenter United

Datacenter United is een Belgische leverancier van high-quality, state-of-the-art datacenter services. Op zes locaties bezit Datacenter United kwalitatieve datacenters; Antwerpen (2), Brussel, Gent, Brugge en Burcht.
Met deze locaties, gespreid over het Belgisch grondgebied, is Datacenter United de ideale partner voor de outsourcing van uw infrastructuur.

Elke locatie is ISO9001, ISO14001, ISO27001, ISAE3402 (SAS70) en PCI DSS certified. Dit betekent dat het bedrijf de hoogste standaarden hanteert op het gebied van security, safety, information security en operational en financial control.

En recent behaalde Datacenter United als enige en unieke datacenter in België het prestigieuze Tier IV certificaat van de Uptime Institute.

Dit betekent dat Datacenter United in staat is het hoogst mogelijke level van securiteit te bieden en zich, met dit certificaat, dat Datacenter United als enige in België bezit, het veiligste van België kan noemen.
Daarnaast is Datacenter United trots om zich, als carrier neutral speler, te kunnen beroepen op een portfolio van meer dan 200 klanten.