NEP Belgium NV

Kernactiviteit
Outside Broadcast NV werd opgericht in 1989 als een multi-camera facilitair bedrijf voor TV-opnamen. De eerste 6-camera regiewagen kreeg snel versterking en op korte termijn had OB een vloot van mobiele en vaste regiekamers die werden ingezet in spel- en showprogramma’s, muziek en sportmanifestaties. OB bouwt haar regiewagens helemaal zelf en gaat er prat op dat haar faciliteiten worden geconcipieerd door de mensen die erin en ermee werken.

In 2002 investeerde OB in haar eerste grote HD Regiewagen. Als een pionier in High Definition faciliteiten, werd OB snel actief over heel Europa, en kon ze rekenen op een trouw klantenbestand in grote, internationale TV- en DVD producties.

Vandaag telt de vloot van OB 4 vaste regiekamers, 6 mobiele Regiewagens en 2 Flightcase oplossingen. Alle faciliteiten zijn multi-format SD/HD en worden ingezet voor dagelijkse fictieprogramma’s, entertainment, evenementen, sportmanifestaties alsook grote muziekproducties.

Dankzij geavanceerde technologieën en een team van technische en productionele professionals, staan wij voor klantgeoriënteerde dienstverlening in de professionele TV wereld.

Na ruim 27 jaar werd in 2016 de naam “Outside Broadcast NV” vervangen door de internationale groepsnaam, en gaat het bedrijf verder als “NEP Belgium NV”.

Situering lidmaatschap
Update van nieuwste media-ontwikkelingen (zowel inhoudelijk als technisch).
Netwerken.

NEP Belgium NV
Wingepark 17
3110 Rotselaar
www.nepgroup.be

Maarten Swinnen
Managing Director