Sirius Legal

Sirius Legal is een advocatenkantoor dat advocaten verzamelt met een specifieke interesse en focus op telecom, media en nieuwe technologieën. Naast een ruime ervaring en gedegen juridische kennis, vindt Sirius Legal ook de technische achtergrond en commerciële uitdagingen van haar cliënteel zeer belangrijk.

Onze advocaten hebben in diverse kantoren hun ervaring opgebouwd in sectoren zoals audiovisuele media & productie, reclame, telecom, elektronica, kansspelen en elektronische handel, maar ook perifere dienstverleners in deze sectoren. Recent werd hier ook de reissector aan toegevoegd. We kennen elkaar reeds lange tijd en werkten in verschillende constellaties samen. Uiteindelijk besloten we in 2010 de krachten te bundelen en samen Sirius Legal te starten, een vernieuwend, jong, meertalig en open advocatenkantoor op de as Brussel-Mechelen-Antwerpen.

Sirius Legal denkt out of the box en biedt u oplossingen op maat. U vindt bij ons meer flexibiliteit, een snellere dienstverlening, innovatieve diensten en vanzelfsprekend een diepgaande kennis van onze specialisatiegebieden. Wij dragen een persoonlijke relatie en betrokkenheid met onze cliënten hoog in het vaandel.

Sirius Legal is lid van het internationaal advocatennetwerk Consulegis en kan zo rekenen op juridische ondersteuning in een groot deel van de wereld. Daarnaast is Sirius Legal actief lid van verschillende belangenverenigingen zoals Safeshops, Comeos, Feweb, BVA en Unizo. Sirius Legal geeft regelmatig workshops en voordrachten, schrijft ook columns voor onder meer Bloovi, Belgian Cowboys, Online Retailer, De Journalist en de eigen Sirius Blog en zit tenslotte ook in de redactie van IE Forum Belgium.

Mechelen

Veemarkt 70
2800 Mechelen

 

Brussel

Spaces Court of Justice,
Wolstraat 68/72,
1000 Brussel

+32 2 721 13 00

info@siriuslegal.be