15/12/2016

2017 European Radio Show

De juiste golflengte van de European Radio Show
 
Halverwege het radioseizoen kun je in Parijs drie dagen lang alles wat met radio te maken heeft, van dichtbij zien en meemaken. De European Radio Show verwacht ruim 5000 bezoekers die afkomen op de spraakmakende historische locatie, de monumentale Grande Halle de la Villette. Van 29 tot en met 31 januari zullen hier talloze presentaties, lezingen, ontmoetingen, verrassingen, workshops en feestelijkheden plaatsvinden in het teken van het radiomedium. 
 
In 2017 zal het Verenigd Koninkrijk eregast zijn gedurende deze drie dagen en zullen de Britse radio professionals in de schijnwerpers staan. Het zal een unieke gelegenheid zijn om een kijkje te nemen  in de radiokeuken aan de andere kant van de Noordzee, de typisch Britse stijl van het radio vak te bestuderen, om kennis te delen, nieuwe klanten te ontmoeten en om bestaande relaties verder uit te bouwen.
 
Daarom mag u niet ontbreken op dit Europese evenement om uw producten en diensten te promoten en uw visie te delen op de radio van de toekomst. U zult samen met de 80 exposanten, die ons elk jaar hun vertrouwen geven, kunnen afstemmen op de juiste golflengte van de European Radio Show 2017.
 
 
Kom naar de European Radio Show 2017 in Parijs
 
In Parijs wordt jaarlijks het grootste radio evenement van Frankrijk georganiseerd, de European Radio Show (Salon de la Radio). De afgelopen jaren richtte de organisatie zich vooral op de Franstalige radiowereld. Sinds een aantal jaren staan tijdens elke nieuwe editie van dit evenement één land en zijn professionals centraal. Na Marokko (2013), Québec (2014), Zwitserland (2015) en België (2016) zal het komende jaar het Verenigd Koninkrijk in de schijnwerpers staan. Hierdoor gaat de European Radio Show zich ook richten op niet Franstalige bezoekers. In 2017 bent u van harte welkom bij de European Road Show!
 
Zet alvast de volgende data in uw agenda: zondag 29, maandag 30 en dinsdag 31 januari 2017! Dan wordt de eerstvolgende European Radio Show georganiseerd. Gedurende drie dagen zal deze radiobeurs plaatsvinden op een markante locatie, het monumentale Grande Halle de la Villette, waar het evenement vorig jaar ook werd gehouden. In 2016 kwamen er 4.951 mediaprofessionals af op de European Radio Show om de nieuwe producten en diensten in de radiosector te ontdekken, om zicht te laten inspireren door de kennis  en informatie die zo’n 180 sprekers deelden tijdens exclusieve presentaties en om elkaar te ontmoeten. Zo stelt de organisatie van de European Radio Show elk jaar een unieke vergaderruimte beschikbaar aan beroepsverenigingen en werkgeversorganisaties.
 
In 2016 hebben meer dan 80 exposanten hun producten en diensten gepresenteerd gedurende  drie dagen in de Grande Halle de la Villette. Op één van de dagen was ook een avondprogramma georganiseerd. Onder het dertien meter hoge frame/raamwerk in Haussmann-stijl, waren exposanten zoals Netia, towerCast, David Systems, TDF, Maxi L’Air, RCS, Nagra, Brandy, Reelworld, Digigram, WorldDAB, TargetSpot, LAWO en vele anderen, verspreid over twee cirkelvormige ruimtes van meer dan 4000m2. Zij presenteerden hun producten en diensten en beantwoordden vragen van de bezoekers die op het evenement af waren gekomen.
Waarom exposeren op de European Radio Show?
Sinds ruim tien jaar is de European Radio Show, dat een beleid voert om professionals gratis toegang te bieden, het enige jaarlijks terugkerende evenement dat volledig gewijd is aan de radiobranche. Sinds het begin wordt het evenement georganiseerd in ‘s-werelds mooiste stad Parijs op spraakmakende locaties zoals de Porte de Versailles, de Tapis Rouge, of de Centre Étoile Saint-Honoré). Vorig jaar heeft de organisatie haar keuze laten vallen op de Grande Halle de la Villette.   Door deel te nemen aan de European Radio Show verzekert u zich van bijna 5000 bezoekers uit Frankrijk en ongeveer twintig andere landen. In een ongedwongen sfeer biedt de European Radio Show een unieke gelegenheid om uw potentiële klanten te ontmoeten, om nieuwe contacten te leggen en om te netwerken. De originele opzet en effectieve indeling van de stands, biedt elke exposant een optimale zichtbaarheid om zijn producten en diensten te promoten waarbij een constante doorstroming van de bezoekers plaatsvindt.
Een unieke zichtbaarheid
Elk jaar grijpen verschillende exposanten op de European Radio Show de gelegenheid aan om workshops te geven over actuele onderwerpen die gerelateerd zijn aan hun producten en diensten. Sommigen bieden op hun stand of in de wandelgangen originele presentaties om de aandacht van de bezoekers te trekken. Twee van hen ontvangen de ON’R prijs voor het beste product van het jaar of de ON’R prijs voor de beste aangeboden dienst van het jaar om hun inspanningen te belonen.   Elk jaar is de tevredenheidsscore van de deelnemers hoger dan 95%. De Éditions HF dat de European Radio Show jaarlijks organiseert, beschikt over een Radio Crew van ruim 30 personen dat alles in goede banen leidt. Dit team wordt aangestuurd door een technisch directeur die alles in het werk stelt om u een succesvolle ervaring te bezorgen. In 2017 hoopt de Éditions HF ongeveer honderd exposanten bijeen te brengen.   Indien u meer wilt weten over de European Radio Show of contact wilt opnemen met de organisatie, bezoek dan de website van European Radio Show (Engelstalig) of Salon de Radio (Franstalig) voor meer informatie.