15/07/2016

Move over Tinder, hiermee maak je je mobiele telefoon echt spannend! – Chestnote: de lancering

6p-1 6p-2 6p-3 6p-4 6p-5

 

Beeld je in dat je jouw vrienden op élk moment het gevoel van kerstavond of hun verjaardag kan geven. Schenk hen plezier en warmte door te laten weten dat je aan hen hebt gedacht en dat er pakjes op hen wachten om geopend te worden.

Dat is nu net wat CHESTNOTE biedt: de kracht om via smartphone een bericht in een geschenk om te zetten, gevuld met geheimen, klaar om gezien te worden. CHESTNOTE gebruikt de emotie van het wachten en creëert dankzij ‘slow messaging’ opnieuw verwondering en verlangen in een wereld waar alles ‘snel snel’ moet gaan.

 

Hoe werkt deze nieuwe, gratis applicatie? Je maakt een tekst, foto of video en bepaalt aansluitend het juiste moment en de exacte locatie waar jouw bericht gelezen, gezien of gehoord kan worden.

Onmiddellijk na verzenden ontvangt jouw vriend je bericht, maar de inhoud ervan werd automatisch wazig gemaakt. Terwijl de timer aftelt naar het juiste moment of terwijl jouw vriend dichter bij de door jou opgegeven locatie komt, wordt de inhoud van jouw boodschap terug geleidelijk scherper. Eenvoudig, niet ?

Wat dacht je van een coole of misschien zelfs sexy foto die je niet ‘zomaar’ wil prijsgeven? Woont jouw beste vriend in New York en wil je hem/haar vanuit jouw stoel laten aftellen naar boodschappen in zijn/haar favoriete bar? Of heb je een match op Tinder en wil je op een originele manier naar die eerste date toeleven? Maak dan gebruik van de ‘teasing treasures’ van CHESTNOTE. Een instant te lezen ‘teaser tekst’ zoals “Dit geloof je nooit!” maakt jouw vrienden nóg nieuwsgieriger en motiveert hen extra om jouw geheimen te gaan ontdekken.

Maar er is meer! CHESTNOTE laat jou merken, events, artiesten en beroemdheden volgen op hun exclusief kanaal. Elke gebruiker kan individueel kiezen om zijn/haar favoriete merken en events van over de ganse wereld te volgen en op deze wijze ‘teasende updates’ van hen te ontvangen. Knokke-Heist bijt de spits af en profileert zich als digitale innovator door een uitzonderlijke CHESTNOTE zoektocht te lanceren naar de geheimen van Amaluna, de spectaculaire show van Cirque du Soleil.

CHESTNOTE is vanaf 14 juli beschikbaar voor iOS en Android. Download de app en connecteer met het Knokke Heist kanaal. Meer info op www.chestnote.com en www.myknokke-heist.be.

tom@chestnote.com | Chief Evangelist Officer | +32 475 90 78 44

peter@chestnote.com | Chief Experience Officer | +32 478 73 03 55

petervankeer@chestnote.com | Marketing Officer | +32 494 87 94 92

Vragen of suggesties? Eén adres: hello@chestnote.com.

Like Chestnote op Facebook en volg onze dagelijkse updates op Twitter.

Chestnote werd mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Startit@KBC en iMinds.