23/08/2019

Sterck Magazine breidt uit naar West-Vlaanderen

STERCK Magazine, het regionale zakenmagazine van Roularta Media Group, komt in november voor het eerst met een eigen editie voor West-Vlaanderen. Het is de vierde provincie waar het regionale zakenconcept uitgerold wordt.

STERCK is een gedurfd initiatief om ondernemers en vrije beroepers bij mekaar te brengen. Het STERCK concept zorgt via magazines, netwerkevents, video en social media voor een doorgedreven ‘match’ tussen collega-bedrijfsleiders. Een initiatief dat niet alleen informatief en entertainend is, maar vooral concreet zakelijk resultaat kan opleveren.

STERCK bestaat intussen zes jaar met aparte edities van het magazine voor Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en weldra dus ook West-Vlaanderen. Het verschijnt vijf keer per jaar in elke provincie.

 

Nieuwe leiding

 

In 2017 kwam 100% van de aandelen in handen van Roularta Media Group dat daarmee een belangrijke B2B-poot toevoegde aan de afdeling Local Media. Oprichters Geert Brouwers en Stijn Bonroy bleven aan boord en nemen nu ook de start in West-Vlaanderen voor hun rekening.

Op 1 januari 2020 zullen zij het bedrijf en de magazinewereld verlaten.

Eveline Haeck, tot nu commercieel directeur van Roularta Local Media, neemt dan de leiding van STERCK Magazine over. Roularta Media Group zal alles in het werk stellen om het belangrijkste regionale zakenblad van Vlaanderen verder uit te bouwen.