05/10/2020

Vacature Directeur-intendant Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF)

Het Vlaams Audiovisueel Fonds is op zoek naar een directeur-intendant om de missie, visie en doelstellingen van het VAF uit te zetten en samen met het bestuur, de stafleden en teams de strategie en het verhaal van het VAF te bepalen.

De directeur-intendant onderhandelt de beheersovereenkomsten met de overheden en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de doelstellingen van het VAF. Hij of zij heeft een brugfunctie tussen de overheid en de sector, zorgt voor een permanent overleg en onderhoudt relaties met alle stakeholders van het VAF, gaande van jonge filmmakers tot omroepen maar ook het brede publiek.

De directeur-intendant draagt de eindverantwoordelijkheid over de omkaderende diensten en alle domeinen van het VAF in hun dagdagelijkse werking: creatie, talentontwikkeling, promotie & communicatie, publiekswerking, kennisopbouw en economische maatregelen. Samen met de zakelijk leider geeft hij of zij leiding aan een dynamische organisatie, bestaande uit een team van een 28-tal medewerkers, in een complexe en sterk wijzigende omgeving. Ten slotte rapporteert de directeur-intendant aan het Bestuur, die de beslissingsbevoegdheid heeft over de steunaanvragen.

Hoe solliciteren?
Sollicitatie met CV voor 29 oktober 2020 verzenden naar barbara.saerens@vanloock.be. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Barbara Saerens op het nummer +32 493 41 68 37 die je in contact zal brengen met Kenneth Taylor, voorzitter van de raad van bestuur van het VAF.

 

Bekijk hier de vacature.