12 september 2014

IBC

10u00 - 20u00
RAI
Amsterdam
Google Maps

De IBC-beurs is hét wereldforum voor de elektronische media- en entertainmentindustrie.

Met ruim 50.000 bezoekers uit 170 landen en 1.400 exposanten uit alle windstreken staat IBC in Amsterdam terecht bekend als het internationale mekka voor (elektronische) media en entertainment.

Deze beurs wordt bovendien omkaderd door diverse randactiviteiten, zoals congressen en workshops waar o.m. de nieuwste sectortrends worden besproken.

Tijdens de editie van 2013 organiseerde MediaNet Vlaanderen i.s.m. FIT een studiebezoek aan de IBC-beurs voor de leden van de Commissie Media. De georganiseerde rondleiding bracht de commissieleden langsheen de Vlaamse standhouders en de highlights van de beurs. Het bezoek werd afgesloten met een netwerkingsreceptie met de aanwezigheid van vele collega’s uit de Vlaamse mediasector op de outdoor stand van Outside Broadcast.

Na een intens voortraject zijn we als MediaNet Vlaanderen dan ook verheugd dat we een volgende stap kunnen zetten in de internationalisering van onze mediabedrijven en we samen met FIT een groepsstand organiseren tijdens IBC 2014.

Op vrijdag 12 september 2014, de eerste beursdag, organiseren we een welkomstreceptie voor de standhouders van de groepsstand en de overige standhouders van de individuele standen.

Op maandag 15 september 2014, de vierde beursdag sluiten we aan bij de rondleiding van Immovator. Ter afsluiting, organiseren we een netwerkingsreceptie op de stand van één van de Vlaamse bedrijven. Op deze netwerkingsreceptie worden zowel de Vlaamse standhouders, als de Vlaamse bezoekers uitgenodigd. De uitnodiging wordt opnieuw door MediaNet Vlaanderen verspreid.