02 juni 2016

Media not@work AKAMAI

17u00 - 21u30
Lounge Brasserie Midi Station
Victor Hortaplein 26
1020 Brussel
Google Maps

Op 2 juni vindt onze eerste media not@work plaats. Akamai zal de spits afbijten!

Breaking news: Rode duivels naar de finale
Het volledige land staat achter de Rode Duivels die voor het eerst in de geschiedenis Europees Kampioen voetbal kunnen worden. Fans willen geen glimp missen van dit historische gebeuren en volgen het team op de voet via traditionele media, social media en uiteraard online. Van elk interview en elke training  wordt uitgebreid online verslag gedaan met vooral veel video, zowel live als on-demand. Hoe garandeer je als aanbieder dat je digitale nieuwsvoorziening 24/7 optimaal draait, zondere haperende videostreams, trage websites of apps die crashen omdat de vraag simpelweg te groot is? Loop je het risico ten onder te gaan aan teveel succes?

Gebruikers verwachten overal op de hoogte te kunnen blijven van de ontwikkelingen rondom het evenement, ongeacht de kwaliteit van de internetverbinding en ongeacht het type device.
En dan het liefst in hoge kwaliteit. Tijdens deze sessie bespreken we wat er allemaal op je af komt als mediabedrijf tijdens een groot evenement.
We onderzoeken welke maatregelen moeten worden getroffen om uw digitale voorziening in de lucht te houden en hoe Akamai kan helpen om uw digitale infrastructuur klaar te maken voor dergelijke evenementen.

Door een extra oefenmatch van ons Belgisch elftal kunnen we jammer genoeg niet bij het Koning Boudewijnstadion terecht, maar Lounge Brasserie Midi Station verwelkomt ons graag op 2 juni a.s.

 

Programma:
17u00 Ontvangst
17u30 Breaking news: Rode duivels naar de finale –
Welke maatregelen worden getroffen om de digitale voorzieningen in de lucht te houden.
18u20 Q&A
18u30 Receptie
19u30 Einde