ABSIS bvba

ABSIS bvba is sinds januari 2019 de nieuwe invoerder voor alle producten van Clear-Com voor België en Luxemburg. Clear-Com is 1 van de leidinggevende merken wat intercom betreft: van simpele tot heel grote systemen die in een volledige IP omgeving kunnen geintegreerd worden zowel via het net als draadloos op een 4G netwerk of dergelijke en met eigen uitgebouwde “Dect technologie”.

ABSIS werd opgericht door 2 geluidsingenieurs, Frédéric Jakus en Gaëtan Crenier, die beiden al meer dan 25 jaar in de audiovisuele sector actief zijn. Ze wisten hun ervaring op te bouwen tijdens hun samenwerking met NEP Belgium (vorige Outside Broadcast), Videohouse, Alfacam, RTL, Canal +, VTM, VRT, Radio France, Visual Technologies, Eurosport etc. Als verantwoordelijke moest Gaëtan bvb alle stadia van de wereldbeker in Rusland in 2018 uitrusten met Freespeak II van Clear-Com en heeft hij ook de volledig integratie van het audio gebeuren zowel voor communicatie als antenne klank over IP bij Notélé uitgetekend en uitgevoerd.

Absis heeft dan ook de know-how in huis om klanten bij te staan en te helpen bij hun keuzes van producten, te ondersteunen voor de implementatie ervan en het zoeken naar toekomstgerichte oplossingen, dit zowel in de audiovisuele als de industriele sector.

 

ABSIS bvba
Groenstraat 93, 1800 Vilvoorde
BTW: BE0717 625 596

Contactpersoon: Frédéric Jakus
Tel.: 0475/49 06 74