Amptec bvba

Amptec, gelegen in Diepenbeek, met meer dan 40 werknemers, is een van de grootste Belgische bedrijven in zijn markt. Amptec verdeelt audio-apparatuur. Daarnaast heeft Amptec zijn eigen productie-afdeling voor bekabeling en mechanische constructies op maat, specifiek voor de audiovisuele sector. Amptec is één van de weinige bedrijven in de BeNeLux gespecialiseerd in audio-video installaties.

 

Onze klanten vind je over de hele BeNeLux: culturele centra van Hasselt, Genk en Bilzen tot Oostende, Blankenberge en Ieper. Maar ook alle omroepen en hun leveranciers (VRT, VTM, RTBF, RTL, Studio100, Woestijnvis, Videohouse,…) en opnamestudio’s behoren tot ons cliënteel.
Fijne projecten zijn: audio in Anciennce Belgique in Brussel of voor Rockhal in Esch-sur-Alzette (Groot-Hertogdom Luxemburg) maar ook de audiobekabeling in de Koninklijke Munt, PA-installaties in de Bourla in Antwerpen, het Koninklijk Circus in Brussel, C-Mine in Genk, bekabeling in ‘De Grote Post’ in Oostende, het ‘Radiohuis’ in Leuven voor Radio 2 Vlaams-Brabant, opnamewagen M1 voor VRT Radio, de TV studio voor het nieuws van de VRT,…

Amptec bvba
Duifhuisweg 11
I.Z. “Het Dorpsveld”
3590 Diepenbeek
T +32 (0) 11 28 14 58
F +32 (0) 11 28 14 59
www.amptec.be