CN Rood

C.N. Rood is koploper in kennis en oplossingen op het gebied van test‐ en meetapparatuur.

We onderscheiden ons met een persoonlijke en klantgerichte aanpak.
Onze klanten zoeken vaak niet een product, maar een oplossing en wij hebben allemaal de gedrevenheid om mee te werken aan die oplossing. Wat wij het liefste doen: continu bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van test‐ en meetapparatuur. Nu, en in de toekomst. Want daar ligt nu eenmaal onze passie: het precies willen weten. Zo kunnen we onze klanten optimaal verder helpen.

Wij denken mee, adviseren en begeleiden onze klanten in het maken van de juiste keuze in hun test‐ en meetapparatuur.
Mensen in verschillende sectoren vertrouwen op onze expertise en ons advies.
We werken voor overheid, wetenschap, onderwijs, lucht‐ en ruimtevaart‐ en auto‐industrie in Noord-Europa en de Benelux.
Daaronder bevinden zich vele prestigieuze en vooraanstaande organisaties.
Vanuit vestigingen in Stockholm (Zweden), Zoetermeer (Nederland) en Zellik (België) werken meer dan veertig toegewijde professionals aan oplossingen variërend van communicatie‐testapparatuur en algemene test‐ en meetinstrumenten tot apparatuur voor data‐acquisitie, logistieke automatisering, aangevuld met consultancy, training en turnkeyoplossingen.

We hebben een historie die teruggaat tot 1938.
Onze oprichter, Cornelis Nicolaas Rood, was destijds een pionier in moderne elektronica. Onze mensen bevinden zich ook anno 2021 graag in de frontlinievan technologische ontwikkelingen. Op onze eigen  manier leveren we zo een bijdrage aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Bijvoorbeeld in energietransitie, quantum computing, medische technologie, de zelfrijdende auto, de auto op zonne‐energie en alle andere deeptech die bijdraagt aan de schonere en betere wereld van morgen.
Daarom letten we ook op onze eigen impact op het milieu en klimaat.
Aangezien wij vooral een adviserende functie hebben is onze eigen milieu‐footprint gering. Vanzelfsprekend zien we wel toe op een zo duurzaam mogelijke productie van de apparatuur die wij verkopen en zorgen we voor een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Al onze producten kopen we uitsluitend in bij gecertificeerde fabrikanten die werken met herleidbare en verantwoorde grondstoffen. Gebruikte apparatuur wordt kosteloos opgehaald en gerecycled.
Het zijn maar een paar voorbeelden om duidelijk te maken dat we hechten aan een langetermijnvisie op de wereld om ons heen.
Want juist met een geschiedenis van meer dan tachtig jaar kun je goed vooruitkijken. Daarom blijven we ook vooroplopen. Onze brede en diepe technische kennis van test‐ en meetapparatuur, in combinatie met onze persoonlijke connectie met onze klanten, maken ons uniek in de markt. C.N. Rood is uw degelijke en betrouwbare kennispartner voor test‐ en meetapparatuur!

C.N. Rood N.V./S.A.
Z.1. Researchpark 40
1731 Zellik
T +32 2 467 03 50
F +32 2 466 25 00
info.belgium@cnrood.com
www.cnrood.com

Ivo Kauffmann
Benelux Manager
ikauffmann@cnrood.com

Frank Vervaeke
Account Manager
fvervaeke@cnrood.com