GoCreate

GoCreate is een  AV/IT-service provider met focus op consultancy aan de audiovisuele sector. Wij richten ons vooral op storage, networking, workstations voor (post)-productie en workflow integratie van A/V en IT.  Dit alles in een zo goed mogelijke symbiose met elkaar. Wij bieden totaaloplossingen voor projecten en zorgen voor alle aspecten van de IT-infrastructuur binnen een A/V omgeving zodat de klant zelf voor zo weinig mogelijk missing links moet instaan.

 

Daarnaast bieden wij een portfolio aan cloud-managed diensten aan zoals Microsoft Azure, Office 365, Datacenter storage en colocation producten en server- en netwerkvirtualisatie. Een belangrijke peiler binnen onze dienstverlening is ook het proactief monitoren van de infrastructuur van de klant zodat continuïteit kan gegarandeerd worden. Daarnaast kan men bij ons terecht voor netwerkintegratie van hardware zoals Dell, Arista, Cisco en security products van Watchguard, Checkpoint en Palo Alto. Onze consultants beschikken dan ook over de nodige certificeringen hiervoor.

 

Onze klanten zijn voornamelijk spelers in het productiesegment zoals Hotel Hungaria, Warner Bros België, DBVideo en Headline NFP maar ook daarbuiten zoals de KULeuven en het Federaal Parlement waarvoor wij verscheidene consultancyopdrachten vervullen.

GoCreate BVBA
IT & Broadcast Services
+32 16 36 98 91
www.gocreate.be

Langendaallaan 51 – 3001 Heverlee
Office: Interleuvenlaan 62 – 3370 Boutersem