Mediahuis – Concentra

Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners. Mediahuis is een ambitieus huis waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

Mediahuis is een van de leidinggevende mediagroepen in België en Nederland. Wij zijn uitgever van sterke nieuwsmerken als De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad, nrc.next en De Limburger. Wij verkopen dagelijks ongeveer 900.000 kranten en bereiken met onze verschillende nieuwssites 2 miljoen digitale nieuwsconsumenten op dagbasis.

Mediahuis exploiteert belangrijke classifieds-platformen als Hebbes, Jobat, Zimmo, Vroom en Limburgvac en de ondernemersplatformen Made in en WijLimburg. Op de audiovisuele markt zijn wij actief met de regionale tv-zenders ATV, TVL, TV Oost en ROB TV en de radiozender Nostalgie. De krantendrukkerij Printing Partners (Beringen en Brussel) en de huis-aan-huisbladengroepen Rondom en 1lokaal behoren tot Mediahuis. Daarnaast hebben wij participaties in De Vijver Media (de tv-zenders Vier, Vijf en Zes en het productiehuis Woestijnvis) en Mass Transit Media (Metro).

Mediahuis gelooft onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke en relevante media die een positieve bijdrage leveren voor mens en maatschappij. Vanuit die visie investeren we permanent in onze nieuwsmerken, zowel op papier als digitaal.

Mediahuis/Concentra
Katwilgweg 2
2050 Antwerpen
www.mediahuis.be

Marc Vangeel
Chief Executive Officer

Paul Verwilt
Chief Operating Officer
+32 11 87 86 97
pverwilt@concentra.be