Panasonic Broadcast & ProAV

 

De Panasonic Broadcast & ProAV oplossingen bieden u de vrijheid uw verhaal te vertellen met hoogwaardige producten en oplossingen die een soepele werking en buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen in een assortiment PTZ camera’s, switchers, studiocamera’s en ENG P2HD.

De VariCam-modellen uit het assortiment filmcamera’s en de EVA1 zijn geschikt voor true 4K en HDR (High Dynamic Range), waardoor ze de ideale oplossing zijn voor de productie van film, televisie, documentaires en live evenementen.

 

Panasonic Corporation is wereldwijd leider in het ontwikkelen van diverse elektronische producten en oplossingen voor klanten op het gebied van consumentenelektronica, wonen, automotive en B2B sectoren. Het bedrijf, dat in 2018 100 jaar bestond, heeft zich internationaal ontwikkeld tot een conglomeraat met wereldwijd 591 vestigingen en 88 gelieerde ondernemingen.

Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarden door middel van innovatie in alle divisies, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten.

 

 

 

Koert Devlaeminck
Project Sales Manager ProAV Benelux

Tel: +32 475 78 31 86

Email : koert.devlaeminck@eu.panasonic.com