Proximus

Proximus is een leverancier van digitale diensten en communicatie- en ICT-oplossingen die actief is op de Belgische en internationale markten. Onze missie is het openen van een wereld van digitale mogelijkheden voor onze klanten zodat ze beter leven en slimmer werken. Dit doen we door het beste open gigabitnetwerk te bouwen, producten en diensten op maat van elke klant aan te bieden en de vertrouwenspartner van bedrijven en de Belgische maatschappij te zijn bij hun digitale evolutie en door bij te dragen aan een groene en digitale samenleving.

Dankzij onze vaste en mobiele netwerken hebben onze klanten altijd en overal toegang tot een brede waaier aan digitale diensten, data en multimedia-inhoud. We leggen de basis voor duurzame groei door te investeren in het gigabitnetwerk van de toekomst, met een volledig digitale mindset en een open ingesteldheid ten opzichte van partnerships.

Als belangrijke economische speler in België willen we een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. We ondersteunen de ontwikkeling van nieuwe digitale ecosystemen en innovatieve oplossingen die de Belgische economie ten goede komen. Op maatschappelijk vlak doen we er alles aan om de digitale kloof te dichten, kansen te bieden aan digitale talenten en de overgang naar een groene maatschappij te versnellen.

We erkennen en waarderen de passie en expertise van onze medewerkers. Bij het nastreven van onze ambities zijn zij onze waardevolste troef. Van onze kant bieden we onze medewerkers een uitdagende en inspirerende werkomgeving: we geven iedereen de kans om te groeien in een omgeving die veel belang hecht aan diversiteit, samenwerking, innovatie en verantwoordelijkheid. Bij Proximus krijgen onze medewerkers de vrijheid om een echte impact te hebben op het leven van onze klanten. Ze werken ook aan hun eigen toekomst, door opleidingen te volgen en hun vaardigheden voortdurend aan te scherpen.

Bezoek voor meer informatie www.proximus.com en www.proximus.be

Proximus Groep
Koning Albert II-laan 27
1030 Brussel
t + 32 2 202 84 12
f + 32 2 203 93 54
www.proximus.com

Gilles Roelants