TOPradio

TOPradio nv is al meer dan 20 jaar actief in Vlaanderen met radio. Door onze gedrevenheid en passie voor radio, weten onze merken, TOPradio en ZenFM, dagelijks steeds meer mensen te bereiken.

TOPradio richt zich op jongeren en actieve (jong)volwassenen van 15 t.e.m. 45 jaar. Bij TOPradio is muziek de core business.  Vandaar de baseline ‘We Love Music’. TOP brengt vooral de positieve dance, hits én trends van nu, zonder bullshit, voor muzikale early adopters. Tal van populaire, internationale dj’s als Armin Van Buuren, Tiësto, Martin Garrix, Carl Cox,… hebben er hun vaste stek.

Naast de uitzendingen via fm en digitale televisie van Telenet, wil TOPradio het zenderpark verder digitaliseren met als doel het luistercomfort te optimaliseren. TOPradio is in Vlaanderen dan ook absolute voortrekker van digitale radio. In 2016 wordt het digitale zendernetwerk via DAB+ samen met Norkring verder uitgerold. Meer info over TOPradio op TOPradio.be.

ZenFM richt zich op actieve (jong)volwassenen met een eigenzinnige blik op de wereld. Het station weet met een -voor Vlaanderen- uniek muziekformat van non-stop lounge, groove zelfs deephouse vooral online heel wat luisteraars te boeien. Meer info over ZenFM op ZenFM.be.

TOPradio NV
Steenakker 119
9000 Gent
www.topradio.be

Bruno Heyndrickx
Directeur
bruno@TOPradio.be