zendzend

zendzend is een IT consultancy bedrijf dat in 2021 is opgericht. Wij richten ons op drie kerngebieden: media, cybersecurity en softwareontwikkeling.

Op het gebied van media bieden wij een breed scala aan producten en diensten aan om onze klanten te ondersteunen en te adviseren waaronder:

Media-consulting: Onze deskundige consultants hebben diepgaande kennis van de media-industrie en helpen u bij het ontwikkelen van strategieën en het nemen van technische beslissingen in de media sector. Daarnaast zijn onze streaming engineers Unified Streaming Certified.

Ontwikkeling van het Zebra-platform: Zebra is is een innovatieve en geavanceerde oplossing van Mediahuis die specifiek is ontworpen om mediabedrijven te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden, door het aanbieden van diverse functionaliteiten die helpen bij het stroomlijnen van processen. Studio-automatisering stelt hen in staat om hun productie-omgevingen efficiënter te beheren en te controleren. Het redactiesysteem van Zebra biedt geavanceerde tools voor het bewerken, organiseren en publiceren van content. Media-management zorgt voor een veilige en gestructureerde opslag van media-assets, zodat ze gemakkelijk kunnen worden teruggevonden en hergebruikt. Playout-automatisering zorgt voor een naadloze en betrouwbare distributie van content naar verschillende kanalen. Met Zebra kunnen mediabedrijven hun operationele kosten verlagen, de productiviteit verhogen en tegelijkertijd de kwaliteit van hun output verbeteren. Door middel van custom configuraties kan het platform aangepast worden aan de specifieke behoeften van uw onderneming, waardoor ze een oplossing krijgen die perfect aansluit bij uw workflow en doelstellingen.

Onze Low Latency Streaming Service is een essentiële oplossing voor bedrijven die afhankelijk zijn van realtime streaming, zoals mediabedrijven, live-evenementen en online gamingplatforms. Wij begrijpen het belang van een optimale stream ervaring door een lage latency en streven ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid te leveren. Een van onze tevreden klanten is De Buren waar wij de livestreaming van vier regionale zenders voorzien.

Daarnaast bieden wij uitgebreide IT-administratie voor mediabedrijven. Dit omvat het beheren en onderhouden van zowel IT-netwerken als broadcastnetwerken. Wij zorgen ervoor dat uw systemen soepel draaien, dat uw netwerken veilig zijn en dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder zorgen te maken over technische aspecten.

Tenslotte zijn wij met onze uitgebreide kennis van zowel de mediasector als cybersecurity goed gepositioneerd om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die de unieke uitdagingen van mediabedrijven aanpakken.

Laurent Pollaris
Managing Partner
013 85 00 01