18/04/2016

Idea and Innovation Café – Erasmushogeschool Brussel – 27 april a.s.

De jonge opleiding Idea & Innovation Management start met ‘Idea & Innovation Cafés’, om topsprekers, enthousiaste starters en andere vernieuwers samen te brengen. Hiervoor werkt de opleiding samen met Start it @KBC, locatie is het grote auditorium van de KBC, op de Havenlaan in Brussel. Het eerste Café gaat door op 27 april en heeft Media als hoofdonderwerp, de tweede op 12 mei met als thema Mobile

Woensdag 27 april 2016 “The State and Future of Media”: De keynote spreker is Christian Van Thillo (Gedelegeerd Bestuurder De Persgroep). Hij zal zijn kijk geven op ‘The State and Future of Media’.

Donderdag 12 mei 2016 “The State and Future of Mobile”: De keynote spreker is Jeroen Lemaire (CEO In The Pocket). Hij zal zijn kijk geven op ‘The State and Future of Mobile’.

De avond begint telkens met een Stand Up for Startups: vier jonge starters krijgen de kans om hun concepten en initiatieven aan het publiek voor te stellen. Daarna krijgt u tijdens de keynote sessie de laatste inzichten van een professional met een indrukwekkend innovatieparcours.

Afsluiten doen we met een netwerking evenement, waar u o.a. kan kennismaken met de studenten Idea & Innovation Management van de Erasmushogeschool Brussel en de start up community van KBC.

Idea & Innovation Cafés zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Doe dat snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan via deze link:(externe link)
– See more at: http://www.erasmushogeschool.be/nieuws/idea-innovation-management-nodigt-uit#sthash.v6L9Eu25.dpuf