12/02/2019

Mediahuis verwerft bedrijf achter vastgoedsoftware FORTISSiMMO

Mediahuis verwierf zopas de volledige controle over 4 All Solutions NV, het bedrijf achter FORTISSiMMO, een CRM-software voor de vastgoedsector. Tegelijkertijd heeft Mediahuis het voornemen om een meerderheidsparticipatie te nemen in het vastgoedplatfom Immo Proxio.
De Belgisch-Nederlandse mediagroep versterkt met de overname van 4 All Solutions haar positie in de Vlaamse immo-classifiedsmarkt. Mediahuis, dat vandaag reeds de vastgoedsoftware Max-Immo in zijn portfolio heeft, wordt met deze overname afgetekend marktleider op het gebied van CRM-software en het bouwen van websites voor vastgoedprofessionals.

Het team achter FORTISSiMMO slaagde erin om het CRM softwarepakket de afgelopen jaren te laten uitgroeien tot een referentie in de vastgoedmarkt omwille van het innovatieve, veelzijdige karakter en de gebruiksvriendelijkheid. Mediahuis zal deze aanwezige expertise dan ook ten volle benutten om via zowel FORTISSiMMO als Max-Immo, een nóg beter antwoord te bieden op de vragen en noden van de vastgoedmakelaar.

Tegelijkertijd met de overname van 100% van de aandelen van 4 All Solutions NV, is het de intentie van Mediahuis om een meerderheidsparticipatie te verwerven in Immo Proxio CVBA, gekend van het vastgoedplatform Immo Proxio. Deze laatste bekleedt een sterke positie in Oost- en West-Vlaanderen en krijgt hiermee een plek binnen de Mediahuis-portfolio, naast het gekende Zimmo vastgoedplatform.

Filip Lavrauw, Gedelegeerd Bestuurder 4 All Solutions: “Zo’n 12 jaar geleden lanceerden wij met FORTISSiMMO de eerste en echte CRM-oplossing, specifiek voor de vastgoedsector. Onze focus lag van bij de start op kwaliteit en innovatie. Ondertussen leveren wij ook totaaloplossingen voor vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven, gericht op het versterken van hun online aanwezigheid. De intrede van het ambitieuze Mediahuis moet ons in staat stellen om nog meer vernieuwende oplossingen te ontwikkelen en onze commerciële slagkracht aanzienlijk te versterken.

Paul Verwilt, COO Mediahuis: “De overname van 4 All Solutions en participatie in Immo Proxio kaderen binnen de groeiambities van Mediahuis in de immo-classifiedsmarkt waarbij we voluit voor een leidende positie gaan. Zowel wat vastgoedplatform als vastgoedsoftware betreft, bekleden wij vandaag met respectievelijk Zimmo en Max-Immo al een sterke positie. De toevoeging van FORTISSiMMO aan onze portfolio zal ons in staat stellen om onze voorsprong, zowel op technisch als op functioneel vlak, te vergroten en zo meerwaarde te creëren voor onze klant, de vastgoedmakelaar. Tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat we in samenwerking met de bestaande coöperanten, verdere groei kunnen realiseren voor het Immo Proxio platform.

Voor meer informatie, contacteer:
Frank Jaspers | Group Communication Manager Mediahuis
frank.jaspers@mediahuis.be