06/11/2018

Neem deel aan South by Southwest met FIT

Het SOUTH BY SOUTHWEST (SXSW) festival in Austin, de hoofdstad van Texas en één van de snelstgroeiende steden in de VS, is wereldwijd een begrip. Destijds gestart als lokaal muziekfestival is dit event intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste internationale fora voor de ‘creatieve industrieën’, met focus op muziek, film, multimedia, digital entertainment, gaming en innovatieve technologiëen. Tijdens het festival (8-17/3/2019), concreet van 10 tot 13 maart 2019, wordt tevens een Trade Show (Tech Fair) georganiseerd, waar FIT zal aanwezig zijn met een Vlaamse groepsstand/PSB.

 

Ter omkadering van de aanwezigheid op dit wereldgebeuren wordt ook actief ingezet op diverse randactiviteiten, o.a. via deelname aan de conferentie en de organisatie van een ‘Belgian Café’ (VIP netwerkevent) op een exclusieve locatie in de stad. Daarnaast zorgt FIT voor specifiek marketingmateriaal, PR en persomkadering. De eerste volwaardige Vlaamse deelname aan SXSW zal dus niet onopgemerkt voorbij gaan en komt tot stand met de actieve ondersteuning van diverse partners (Flanders DC, imec, Agoria, VRT Sandbox, startups.be, …).

 

FIT biedt op deze wereldbeurs twee formules :

* de Product Sample Booth :

-deelname met eigen console + poster of scherm

-afvaardiging ter plaatse

-forfait van 2500€ voor KMO en 5000€ voor niet-KMO

* Individuele standmodule (enkel op expliciet verzoek) :

– deelname met ‘blackbox’ van 6m² voor demo’s (VR, AR, …)

– afvaardiging ter plaatse

– forfait van 5000€ voor KMO en 7500€ voor niet-KMO

 

FIT biedt u een volledig aangeklede stand, toegang tot de beurs en het “Belgian café”, persomkadering, de mogelijkheid om gebruik te maken van een groepsboeking in een centraal gelegen hotel (Courtyard Marriott) en volledige administratieve-logistieke ondersteuning vooraf en ter plaatse.

Klik HIER voor meer informatie