14 may 2020

14u00 - 15u30

Door de coronamaatregelen liggen vele televisieproducties nu stil, maar de VRT onderzoekt hoe opnames voor fictie en andere programma’s in deze tijden op een veilige manier kunnen gebeuren. De makers van fictiereeksen Thuis en Dertigers delen hun inzichten hierover graag tijdens een webinar, georganiseerd door VRT Video Snackbar. ? Registreer je alvast hier (het is helemaal gratis!) ?

 

De vele fans van Thuis missen hun dagelijkse fictiereeks enorm. Gelukkig blijft het Thuis-team niet bij de pakken zitten. Achter de schermen wordt er volop gewerkt aan een heropstart, mét aandacht voor de coronamaatregelen. Ook de populaire Eén-reeks Dertigers wil dolgraag aan seizoen drie beginnen. Maar hoe kan je op de set anderhalve meter afstand bewaren? En moeten alle acteurs dan mondmaskers dragen?

De producties van Thuis en Dertigers draaien op dit moment testopnames.

Beide teams delen graag hun bevindingen met jou op donderdag 14 mei van 14u tot 15u30 tijdens een webinar.

Volledig programma en een link naar de webinar volgen binnenkort.

Intussen kan je ook de 3 vorige VRT Video Snackbar webinars herbekijken hierhier en hier!

Tot dan!

VRT Video Snackbar is een initiatief om de contentmakers van VRT beter te ondersteunen. Door nieuwe videotechnologieën te testen, pilots op te stellen en samenkomsten te faciliteren, brengt VRT Video Snackbar een community van makers samen.