01 january 1970

Brainstorm Generatieve AIAP Hogeschool en MediaNet Vlaanderen nodigen u uit om samen met experten in dialoog te gaan over de mogelijkheden van generatieve AI

AP Hogeschool en MediaNet Vlaanderen nodigen u van harte uit om samen met experten in dialoog te gaan over de mogelijkheden die deze boeiende technologie kan bieden voor het media- en audiovisuele ecosysteem.

In het kader van het Creative AI project worden de mogelijkheden van generatieve AI om mediaprofessionals te ondersteunen binnen het creatieve proces onder de loep genomen.

Zaken als mens-AI cocreatie, prompting maar ook de optimalisatie van het productieproces met behulp van generatieve AI, komen hierbij aan bod.

Daarnaast neemt het Immersive Lab van AP Hogeschool u graag mee doorheen de studio’s en infrastructuur waar de mediamakers van morgen in de ins and outs van nieuwe mediagerelateerde technologieën ondergedompeld worden.

Interesse om in dialoog te gaan rond de mogelijkheden van deze technologie voor marketing en branding, media en productiehuizen en design-agencies?

Schrijf je nu in!