01 january 1970

Kick-off projecten digitale transformatieOntdek de projecten die van start gaan binnen de projectoproep digitale transformatie!

Vanaf 2023 gaan de projecten die goedgekeurd werden binnen de projectoproep digitale transformatie van start.

Deze 18 projecten spelen in op een aantal van de belangrijkste evoluties in het huidige media- en audiovisuele landschap, en vormen zo een boeiend antwoord op de vele uitdagingen en nieuwe trends die de sector vandaag de dag vormgeven.

Het Departement Cultuur, Jeugd en Media en MediaNet Vlaanderen nodigen u van harte uit op dit kick-off event in aanwezigheid van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle, waarop de goedgekeurde projecten een podium krijgen om de inhoud en scope van hun project te belichten. Zo komen aspecten als een nieuw platform voor podcasts, het optimaliseren van AI-gebruik doorheen de mediaproductieketen en meer aan bod.

Daarnaast bieden we u tijdens een aansluitend netwerkmoment graag de mogelijkheid om in dialoog te gaan met de drijvende krachten achter deze innovatieve projecten en te ontdekken op welke manier zij inspelen op de noden én mogelijkheden van het huidige media- en audiovisuele landschap.