Lawo

Lawo ontwerpt en produceert zowel hoogwaardige audio en videoapparatuur als netwerk- en managementoplossingen voor toepassing in broadcast productie, live en theater. Ieder Lawo product combineert gedegen engineering en innovatie met ongeëvenaarde kwaliteit. Van het eerste idee tot het uiteindelijke product, het gehele proces vindt plaats bij het Lawo hoofdkantoor gevestigd in Rastatt, Duitsland. Gedurende haar bestaan is Lawo gegroeid van een klein familiebedrijf tot een internationale onderneming met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in Duitsland, België, Zwitserland, Australië, Noord-Amerika, China en Singapore. Met meer dan 45 jaar ervaring in de professionele broadcast, staat Lawo voor betrouwbaarheid en innovatie.

 

Het productaanbod van Lawo omvat leidende en vooruitstrevende controle- en managementsystemen, digitale audio mixers, routers, video processors en IP-based distributiesystemen. Alle Lawo producten zijn toekomstbestendig, gebaseerd op open standaarden (zoals Ravenna/AES67, TR-03 en SMPTE). Buiten productontwikkeling en fabricage biedt Lawo ook een groot aantal diensten. Lawo’s afdeling ‘Global Events’ biedt turnkey systemen voor ’s werelds grootste sportevenementen en theaterproducties.

 

Lawo neemt ook deel aan tal van commissies en bijeenkomsten gericht op innovatie en samenwerking binnen de industrie zoals: Media Networking Alliance voor de promotie van AES67 als standaard op het gebied van Audio over IP, AIMS, Alliance for IP Media Solutions (AIMS) als voorvechter van open standaarden voor de overdracht van audio- en videosignalen over IP en interoperabiliteit, en AMWA (the Advanced Media Workflow Association), om de transitie naar IP en interoperabiliteit te begeleiden.

 

Lawo is een toonaangevende en innovatieve speler op het gebied van audio, video, netwerk en controle en management, in een snel veranderend medialandschap.

Lawo BVBA
Antwerpsesteenweg 124 bus 3
B-2630 Aartselaar

www.lawo.com
mark.tito@lawo.com
31 6 5426 3978