Values Media

Non-profits hebben een verhaal te vertellen, ze willen mensen beroeren en het verschil maken in het leven van mensen met hun werking, projecten, … Non-profits willen mensen overtuigen om hen te steunen, te participeren, … en ze willen hun verhaal vertellen op een professionele èn betaalbare manier. Dat is het uitgangspunt van Values Media!

Values Media biedt non-profits een antwoord op hun stijgende behoefte aan professionele en betaalbare dienstverlening op het gebied van marketing, communicatie en business development. Met de start van ValuesTV bieden we hen een eigen betaalbaar medianetwerk dat hen toelaat te investeren in hun naambekendheid bij een bereikbaar publiek. Het Non Profit Marketing Instituut wordt dé mentor en helpende hand voor de non-profit manager met een online kennisbank, een advieslijn en diensten in regie. Daarnaast biedt Values Media ook audio- en videoproductie aan en beschikt het bedrijf over een eigen netwerk van 2m²-affichage. Allemaal op maat van de non-profits, zowel inhoudelijk als budgettair.

ValuesTV, het nieuwe medianetwerk voor non-profit in Vlaanderen gaat in het voorjaar van 2017 van start. Het is een TV-zender waar non-profits hun verhaal kunnen verspreiden aan een breed publiek. Gekoppeld aan een online magazine, streamingportal en crowdfundingportal wil ValuesTV uitgroeien tot hét mediakanaal voor cultuur, erfgoed, toerisme, zingeving, spiritualiteit, welzijn en zorg.

Johan Vencken
CEO en managing partner

Johan.vencken@valuesmedia.be