11/11/2015

OpenTelly genomineerd voor de Deloitte Rising Star Award

Met trots kondigen wij aan dat OpenTelly, één van onze leden, genomineerd is voor de Deloitte’s Rising Star Award welke op 18/11/2015 wordt uitgereikt in het hoofdgebouw van ING te Brussel. De jury, met als voorzitter Duco Sickinghe (CEO van Fortino en vroeger-CEO van Telenet), zal bepalen wie de award in ontvangst mag nemen.

Over de Rising Star Award

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst-groeiende, innovatieve technologie bedrijven in België. Ondernemingen die een technologie-gerelateerd product of dienst ontwikkelen en een aanzienlijke groei in omzet hebben gekend de laatste 4 jaar, kunnen meedoen aan de competitie en maken kans om genomineerd te worden als één van de 50 snelst groeiende technologie bedrijven van België.

Bedrijven die nog geen 5 jaar actief zijn kunnen meedoen aan de speciale Rising Star categorie. Deze bedrijven worden beoordeeld door een onafhankelijke jury op hun potentiële omzet en schaalbaarheid. Deelnemen aan de Deloitte Fast50 competitie kan bedrijven helpen hun business te ontwikkelen door het verhogen van hun visibiliteit en geven hen toegang tot het Fast50 netwerk van zeer succesvolle managers.

Twee prijzen

Er zijn die avond 2 prijzen te winnen. In de Rising Star Competitie worden de bedrijven beoordeeld op hun potentiële groei in omzet en innovatieve capaciteiten.

Daarnaast is er ook een prijs voor The Most Disruptive Innovator, deze award krijgt de onderneming met een high-end technologie die toegankelijk is voor een breed publiek.

OpenTelly

“Heel ons team reageert enthousiast op deze nominatie.” zegt Steven Tielemans, CEO en oprichter van OpenTelly. “We zien dit als bevestiging van ons potentieel om de globale markt binnen online video te veroveren.”

Met THEOplayer staan zij sterk. THEOplayer is de enige HTML5 Video speler die binnen diverse browsers werkt op zowel pc, Mac als mobiele toestellen en dat zonder gebruik te moeten maken van externe plug-ins zoals Flash of Silverlight.

Deze videospeler leveren zij aan het parlement van Wales, ook wisten zij onlangs nog andere grote namen te strikken in maar liefst 13 verschillende landen. Klik hier en lees er meer over.

Klik hier voor meer info over THEOplayer en OpenTelly.

De andere genomineerden

Book2Meet

Brussels Thierry Vermeiren
Domobios Brussels Pierre Buffet
Hipperos Gosselies Ben Rodriguez
Ilumen Tessenderlo Ismaël Ben-Al-Lal
OncoDNA Gosselies Jean-Pol Detiffe
OpenTelly Leuven Steven Tielemans
Porphyrio Herent Kristof Mertens
Teamleader Ghent Jeroen De Wit
TrendMiner Hasselt Bert Baeck
Vigo Universal Namur

Christophe Hermanns