19/06/2024

Transfer wordt Transfer Media

Antwerpen, [20/06/2024] – De regie kondigt met trots een opfrissing van haar merkidentiteit aan: de naam Transfer wordt getransfereerd naar Transfer Media.

In een wereld waar het woord ‘transfer’ vaak geassocieerd wordt met bestandsoverdracht-websites, transporttermen, voetbal verplaatsingen of financiële transacties, wenst de reclameregie zich graag hiervan te onderscheiden. Dit doet Transfer door de extensie ‘media’ toe te voegen aan hun bestaande naam, wat nog meer de kernactiviteit van het bedrijf benadrukt en hun positie in de sector waarin ze actief zijn, onderstreept.

Bij de oprichting lag de focus van Transfer op (thematische) televisie. Nu, 13 jaar later, heeft de regie zich ontwikkeld tot een veelzijdige speler met een breed aanbod aan media: televisie, cinema, digitaal en radio. De toevoeging ‘media’ aan hun naam is dan ook een logische stap, die de uitgebreidere expertise perfect weerspiegelt in één van de meest dynamische branches: media.

Met de naam Transfer Media richt de regie zich met een frisse blik en veelzijdig media-aanbod op de toekomst.

Goodbye Transfer – Hello Transfer Media!

 

 

 

_________________________

 

Over Transfer Media

Transfer Media is de reclameregie voor thematische televisie, digitale video, radio en bioscoop, zowel in het noorden, als het zuiden van België. Transfer Media vertegenwoordigt de advertentieruimte voor o.a. 13ème Rue, C8, Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Eclips TV, Eleven/DAZN Sports, Eleven/DAZN Pro League, Kanaal Z/Canal Z, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Nick Jr, Pickx+ Pickx+ Sports, Sport10, Star Channel, Studio 100 TV, SYFY en Xite. Sinds 2021 commercialiseert Transfer Media de verschillende cinemacomplexen onder UGC België. Dankzij de overname van 21st Century Fox door Disney in 2019, is The Walt Disney Company hoofdaandeelhouder van Transfer Media. In samenwerking met Precise.TV en The Walt Disney Company voorziet Transfer Media advertentiemogelijkheden op YouTube. Vanaf april 2024 vertegenwoordigt de reclameregie een 45-tal regionale radio-omroepen. Raadpleeg de website voor meer informatie: www.mytransfer.be.