31/08/2021

Videohouse wordt EMG Belgium

Na 40 jaar Videohouse breekt een nieuw hoofdstuk aan. Vanaf 31 augustus gaat Videohouse officieel door het leven als EMG Belgium. Momenteel hebben alle landen van de groep een eigen naam en identiteit. Met deze naamsverandering worden alle bedrijven tot één krachtig merk samengevoegd, met behoud van de lokale identiteit. De nieuwe merkidentiteit weerspiegelt door haar innovatief en modern karakter nog steeds waarvoor EMG staat als organisatie. Betrouwbaarheid, sterke klantenrelaties en veel passie voor innovatie blijven de rode draad in het DNA.

 

Videohouse krijgt dus een nieuwe naam maar “wees gerust”, de passie en dienstverlening blijft hetzelfde. Ook blijft Videohouse trouw aan zijn mensen onder het motto “new name, same people”. De labels EuroLinX, Boost Graphics, Motionmakers, DB Video, Wall on Media, Projectbuilders en Kelly’s Heroes blijven actief onder hun huidige naam.

 

Met de geboorte van EMG Belgium wil Videohouse de samenwerking met de beste mensen binnen het vakgebied versterken – ook buiten de landsgrenzen – en is men ervan overtuigd zo de klanten nog een betere service te kunnen bieden. Een win-win situatie dus.

 

Wil je EMG Belgium op de voet volgen? Of wil je meer lezen over de totstandkoming van het logo? Neem dan zeker een kijkje op de website (be.emglive.com) of stuur een mailtje via info@be.emglive.com.

De mailadressen zullen dus wijzigen naar voornaam.naam@be.emglive.com maar het oude @videohouse.be blijft uiteraard nog even bereikbaar. Ook de facturatiegegevens en BTW nummer blijven onveranderd.