19 november 2020

Praktijkgericht onderzoek naar journalistiek in Vlaanderen

10u00 - 12u00

Thomas More, Erasmus Hogeschool Brussel, Arteveldehogeschool en AP Hogeschool Antwerpen nodigen u van harte uit op de studiedag rond praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek naar journalistiek.

Omwille van de COVID-pandemie werd de studiedag al eens uitgesteld. Dit stopt ons niet om elkaar te vinden via digitale weg!

Er is echter veel enthousiasme om de informatie omtrent de verschillende projecten te delen, vandaar het bestuit om de studiedag om te vormen tot een webinar. De verschillende onderzoekers van de vier deelnemende hogescholen komen dus naar jou, in plaats van dat jullie naar hen zouden komen. Hiervoor worden de handen in elkaar geslaan met de studenten Journalistiek van de Thomas More hogeschool, die technische ondersteuning geven tijdens het evenement.

Het webinar heeft een hybride format. Opgenomen presentaties en interviews worden afgewisseld met live interactie : de onderzoekers presenteren elk in zeven minuten hun onderzoek; tijdens en nadien is er ruimte voor vragen en verdere interactie met de sprekers en deelnemers.