TVV Sound Project

Wie zijn wij:

Met een ervaring van meer dan 20 jaar in de radiowereld, is TVV Sound Project, uw ideale partner. Onze medewerkers zijn al meer dan 30 jaar actief in de radiowereld.

We bieden u een A tot Z service aan:

Technisch advies: studies, uitwerking van concepten en projecten, vorming in alle technische gebieden van het radio gebeuren. Advies in verband met de wettelijke verplichtingen richting overheid.

Bouw van uw studio’s: We maken een studie om de meest performante studio te bouwen, zowel op technisch als akoestisch vlak. We leveren alle apparatuur en installeren deze. Eenmaal alles operationeel, zorgen wij voor het onderhoud.

Mengpanelen, audio codecs, digitale audio processoren, audio over IP, …: wij zijn exclusief verdeler van de grootste merken. Daarom kunnen wij ook het meest geschikte toestel leveren, dat we installeren en waarop we de service verzorgen.

Zenders voor FM, DAB+, al dan niet geleverd met antennes. Wij adviseren en berekenen het type van antenne dat u nodig heeft voor een optimale dekking. We leveren en installeren straalverbindingen voor uw connectie tussen studio en zendersite. Dit is trouwers ook mogelijk over IP.

Installatie en onderhoudsservice : studio’s, antennesites, zenderparken, … (met of zonder service-contract. )

Wij beschikken over ons eigen meet en herstellingslabo. Bij problemen herstellen wij uw materieel. Voor het ons labo verlaat wordt alles getest en gemeten, zodat uw apparatuur weer voor de volle 100% werkt.

Voor frequentieplannen, dekkingsplannen of antenne berekeningen zijn we tot uw dienst.

Zelfs voor evenementen verhuren we materieel, denk hierbij aan zenders en antennes, mobiele studio’s, ….

Tvv Sound Project bvba
Steenweg 148C
B-9810 Eke-Nazareth
Belgium

Edo Dijkstra
Zaakvoerder
edo@tvvsound.be

Tel +32 9 384 62 31
Fax +32 9 384 02 21