02/07/2018

Maggy Beyers verlaat MediaNet Vlaanderen

Maggy Beyers heeft te kennen gegeven dat ze MediaNet Vlaanderen in het najaar zal verlaten. Maggy is actief bij MediaNet sinds 2007, eerst als medewerkster van wijlen Herman Smedts en sinds 2011 als directeur van MediaNet Vlaanderen.

De afgelopen jaren was ze het gezicht en aanspreekpunt voor vele mediabedrijven. Ze was tevens de drijvende kracht achter heel wat evenementen en stond ook mee aan de basis van de internationale werking met o.a. de groepsstanden op IBC Amsterdam en NAB in Las Vegas.

Maggy: “De veelzijdigheid van mijn taakinvulling bij MediaNet was heel interessant. Het organiseren van de eigen MediaNet-activiteiten startende van een eerste idee tot de dag van het evenement zelf, heeft mij veel voldoening gegeven. Maar vooral de vele persoonlijke contacten die ik heb mogen opbouwen in de afgelopen elf jaar, zal ik nog lang meedragen. Ik wil MediaNet als organisatie ook uitdrukkelijk danken voor de flexibiliteit die ze mij als werkgever geboden heeft bij mijn terugkeer enkele jaren geleden toen de donkere wolken mijn leven passeerden. Het is voor mezelf tijd voor iets anders, maar ik bewaar met veel warmte de mooie herinneringen.”

De Raad van Bestuur dankt Maggy voor haar jarenlange inzet voor de organisatie en wenst haar veel succes in haar verdere professionele carrière.