Riedel Communications Benelux BV

Riedel Communications GmbH is opgericht in 1987 en stelt vandaag ongeveer 400 mensen tewerk op meer dan tien locaties wereldwijd. Nog steeds 100% eigendom van de oprichter en huidige ceo Thomas Riedel. Sinds 2013 heeft Riedel een Benelux kantoor geopend in Soest (vlakbij Hilversum); dit om de lokale markt in Nederland, België en Luxemburg van dichtbij te kunnen (op-)volgen.

Riedel is actief op vier domeinen:

Fabricage:
Riedel ontwerpt, vervaardigd en verdeelt state-of-the-art real-time netwerken voor video, audio en communicatie. De producten worden wereldwijd gebruikt voor broadcast, pro-audio, evenementen, sport, theater en security toepassingen. (gecertifieerd onder ISO9001:2000) Bekendste producten zijn: Artist, Acrobat en Tango intercom, Rocknet, Mediornet,…

Rental:
De verhuurafdeling van Riedel voorziet bedrade en draadloze radio en intercom diensten, event IT oplossingen voor accreditatie, cctv & ticketing systemen, audio en video transmissie systemen over glasvezel of draadloos. Riedel voorziet ook uitgebreide support diensten inclusief project planning, logistiek, set-up en volledige operationele bijstand voor projecten van elke grootteorde.

Alle eigen hardware is in veelvoud beschikbaar in de verhuurafdeling en bestaande systemen kunnen dan ook makkelijk uitgebreid worden voor occasionele grote events.

Radio distributie:
Riedel is een van de grootste geautoriseerde Motorola business partners in Europa (sinds 1991) en is een van de grootste walkietalkie verhuurbedrijven ter wereld.

Rilink:
Riedel networks is een internationale netwerk provider die bedrijfsnetwerken aanbiedt en real-time audio & video diensten levert via het eigen op MPLS gebaseerd wereldwijd glasvezelnetwerk.

Riedel Communications Benelux B.V.
Zuidergracht 21-13
3763LS Soest

Kristof Vanden Eynde

phone: +31 35 603 54 83
mobile: +32 477 56 88 81

Email: Kristof.VandenEynde@riedel.net

Website: www.riedel.net