TwoPointZero

Het digitaal verkopen van producten, diensten of content vergt veel meer dan een website met een winkelmandje functionaliteit.

Bij TwoPointZero, ontwikkelen we omni channel commerce oplossingen en helpen we bij de implementatie van digitale commerce projecten voor zowel grote als kleine bedrijven.

Deze projecten laten retailers of content creators toe om hun klanten cross-platform te volgen, meer te verkopen, kosten te besparen, nieuwe winstgevende platformen te ontwikkelen ; en zo hun marktpositie te verdedigen of uit te breiden.

Wij kunnen helpen bij het definiëren van de strategie, doelstellingen en processen; en met het selecteren van de juiste technologische oplossingen. Zo verzorgen wij tevens vaak de brug tussen business project owners en IT.

Ons doel is steeds het ontwerpen van een digitale commerce architectuur dat integreert met de legacy-applicaties, klaar is voor toekomstige wijzigingen, en het toelaat een eerste klas gebruikerservaring te leveren aan de eindklant, dat de reputatie van het merk versterkt.

Jimmy Pauwaert
Zaakvoerder

Jimmy.Pauwaert@TwoPointZero.eu
+32472874137